Noa Lang is een bekende Nederlandse profvoetballer, speelt momenteel bij Club Brugge en zijn vriendin heet Blossom Blue. Het stelt vormt een heel leuk koppel en zijn inmiddels aardig bekend geworden in België en graag gezien. Noa Lang en Blossom Blue leerden elkaar kennen in 2018 in Amsterdam.  

Waar is Blossom Blue bekend van?

Sinds 2018 is Blossom Blue dus de vriendin van Nederlandse profvoetballer Noa Lang. Lang speelt momenteel bij Club Brugge en speelt af en toe ook zijn wedstrijden bij het Nederlands Elftal. Sinds 2018 hebben ze het heel leuk met elkaar en vormen ze het perfecte koppel. Overigens zul je niet veel op internet vinden over de twee, want ze proberen hun relatie zoveel mogelijk af te schermen van de media. Je ziet daarom ook niet heel veel foto’s van de twee samen. Uitzondering daarop was hun vakantie op Mykonos en Santorini in de zomer van 2022, waar Blossom wel meerdere foto’s van op Facebook plaatste.  

Hoe ziet het privé leven van Blossom Blue eruit?

Veel mannen zullen het erover eens zijn, Blossom Blue is best knap te noemen. Maar voor de rest is er vrij weinig bekend over de vriendin van Noa Lang. Het enige dat duidelijk wordt is dat Blossom Blue al een dochtertje heeft uit een eerdere relatie. De dochter van Blossom Blue werd namelijk geboren op 1 mei 2017. Als je een kijkje neemt op de Instagram pagina van Blossom Blue, inmiddels verwijderd, dan zie je dat ze helemaal blij en trots is met haar kindje. Daarnaast zie je op haar Facebook pagina ook dat ze graag naar verre zonnige vakantiebestemmingen reist. En op de Facebook pagina mogen de bikini foto’s natuurlijk niet ontbreken en zie je dat ze een prachtig afgetraind lichaam heeft. Ze zal vaak in de sportschool te vinden zijn.  

Hoe zit het met de carrière van Blossom Blue?

Zoals gezegd is er vrij weinig te vinden over de carrière van Blossom Blue. Als je naar haar Facebook pagina surft dan staat er vermeld dat ze werkt bij Rademakers & Kinsbergen en op dit moment in Amsterdam woont. Wat bekend is, is dat Rademakers & Kinsbergen een bedrijf is waar de focus ligt op esthetische tandheelkunde. Dit bedrijf vind je in Amsterdam en daar woont Blossom Blue op dit moment dan ook.  

Welke bijzondere dingen zijn er bekend over Blossom Blue?

Hoe precies de toekomst gaat zijn van Blossom Blue en Noa Lang is heel moeilijk te voorspellen. Dat komt met name omdat het koppel heel weinig naar buiten laat over hun relatie. Momenteel speelt Noa Lang bij Club Brugge en dat is qua afstand nog wel te overzien met Amsterdam. Maar als Noa Lang een transfer maakt naar een ver land is het niet duidelijk wat Blossom Blue dan gaat doen. Blijft ze in Nederland en laat ze haar dochtertje hier opgroeien of verhuist ze mee met Noa Lang? Het blijft allemaal gissen.

Qua uiterlijk heeft Blossom Blue een bruine haarkleur en een groene kleur ogen. Daarnaast is haar dochtertje dus niet van Noa Lang, maar komt uit een eerdere relatie. Blossom Blue was actief op Instagram, maar waarschijnlijk doordat ze gezien werd als de vriendin van Noa Lang en meer populariteit kreeg heeft ze haar Instagram account verwijderd. Blossom Blue en Noa Lang zijn namelijk helemaal niet open over hun relatie en er is vrij weinig te vinden op het internet en in de media. Ze hebben elkaar in 2018 ontmoeten in hun geliefde stad Amsterdam. Overigens zal de naam Blossom Blue niet haar echte naam zijn. Het klinkt heel exotisch, maar Blossom Blue komt gewoon uit Nederland en werkt in Amsterdam in een tandheelkunde bedrijf.