Eigenlijk weten we al een heleboel van Johan Derksen. De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International is inmiddels al heel wat jaren op televisie en geeft ook geregeld een inkijk in zijn privéleven. Evengoed is het boek ‘DERKSEN’ van bestsellerauteur Michel van Egmond en sterinterviewer Antoinnette Scheulderman het lezen waard en leer je toch weer nieuwe kanten kennen van de uitgesproken analist van Vandaag Inside.

Wat vooral aardig is dat het schrijversduo geheel andere kanten laat zien van Derksen, die op tv bekend staat om zijn controversiële en soms ronduit botte uitspraken. Derksen daarover: ,,Ik heb alleen op tv een grote bek.”

In ‘Derksen’ nemen Van Egmond en Scheulderman je mee langs het leven en de carrière van Johan, maar vertelt hij ook kleurrijk en open over zijn tragische jeugd en zijn misdragingen als profvoetballer.

Derksen blikt terug op innige vriendschappen met Johan Cruijff en Harry Muskee, maar verklaart ook waar zijn drang tot choqueren vandaan komt.

Michel van Egmond ging voor het boek vele malen op reportage met Derksen. Antoinnette Scheulderman interviewde Derksen meermaals en kreeg zo zo gedetailleerd beeld van de zo veelbesproken tv persoonlijkheid. Al met al een originele aanpak met een mooi en lezenswaardig resultaat.

Je kunt DERKSEN hier eenvoudig, voordelig en snel bestellen.