De mysterieuze vriendin van de voetballer Ryan Gravenberch heet Cindy Clarissa. Ze heeft tegenwoordig een Instagramaccount, maar wie is deze mooie vrouw?  

Hoe is Cindy Clarissa bekend geworden?

In deze tijd worden mensen op een hele andere manier beroemd dan vroeger het geval was. Als je erover nadenkt, is dit best wel een interessant fenomeen. Tientallen jaren geleden kenden we alle mensen alleen maar van de televisie. Alleen bij dit medium konden beroemdheden namelijk in contact staan met de bevolking van Nederland. Dit is door het internet volledig veranderd. Dankzij de social media zijn steeds meer mensen bekend geworden. Ook mensen om bekende Nederlanders heen worden op die manier beroemd.   Daar is Cindy Clarissa een goed voorbeeld van. Zij is de vriendin van de bekende voetballer van Ryan Gravenberch en die heeft een grote aanhang. Maar hoe hebben ze elkaar dan leren kennen en hoe is zij beroemd geworden bij het grotere publiek? Welnu, Cindy kwam als eerst in beeld tijdens een reportage van het veelbekeken programma ‘Ajax Showtime’. Opvallend genoeg was het niet Ryan Gravenberch zelf die uit de doeken deed dat hij een relatie had. Zijn vader werd namelijk ook geïnterviewd. Die gaf aan dat Ryan een relatie had en dat die veel tijd in beslag nam. De vader gaf echter ook aan dat Ryan regelmatig loopt te niksen op de bank.  

Wat weten we allemaal over Cindy Clarissa?

Over Cindy Clarissa is helaas niet heel veel bekend. Ze is het type voetbalvrouw dat niet per se de schijnwerpers op zoekt. Ze heeft weliswaar een Instagramaccount, maar ook daar post ze bijzonder weinig foto’s op. De foto’s die ze op haar account post zijn overigens wel erg mooi. Je ziet duidelijk dat ze aan het experimenteren is met verschillende stijlen op de foto. Ze heeft ook prachtige krullen en en fijne blik. Op de meeste foto’s is ze te zien in haar eentje. Ze heeft een bijzonder mooie foto van haarzelf bij de Amsterdamse grachten gepost. Daarnaast zijn er ook enkele foto’s van haar met Ryan te zien. Eenmaal is ze met hem op vakantie te zien. Daarnaast prijkt op haar Instagram ook een foto van haar en Ryan na een voetbalwedstrijd. Opvallend aan haar Instagramaccount is dat ze geen lange verhalen schrijft. Ze blijft redelijk op de achtergrond staan en dit is zelfs op Instagram te zien. Ze is dan ook niet het type voetbalvrouw dat graag g de aandacht naar zich toe trekt.  

Hoe ziet het leven van Cindy Clarissa er nu uit?

Ook van haar hedendaagse leven is weinig bekend. We weten wel dat er weinig gedoe is tussen de twee, want daar verschijnt weinig over in het nieuws. We kunnen dan ook aannemen dat ze gezamenlijk gelukkig zijn. Momenteel voetbalt Ryan Gravenberch bij Bayern München. Op Instagram is een foto van de twee te zien en daar geeft ze aan dat samen een nieuw avontuur aangaan. Dan kun je wel stellen dat ze gezamenlijk in Duitsland wonen voor een lange tijd. Ryan heeft namelijk een contract tot en met 2027 in Beieren. Ze kunnen dus prima settelen. Ryan speelt tegelijkertijd ook in het Nederlands elftal, dus er is genoeg te beleven voor de twee.  

Zoekt de vriendin van Ryan Gravenberch graag de spotlights op?

Nee, het is best opvallend dat Cindy weinig aandacht zoekt. We leven immers in een tijd waarin mensen een ongekende profileringsdrang hebben. Dit geldt zeker voor jongere mensen die populair zijn onder de fans. Dit geldt dus niet voor Cindy en ook Ryan Graveberch zelf zoekt niet echt de aandacht op. Dit pleit ook wel weer voor ze, want het is misschien ook wel gezonder om gewoon een beetje eigen leven te leiden.