Candy-Rae Fleur is bekend als de vriendin van Ajax voetballer Daley Blind. Het stel is al meer dan 10 jaar samen en hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens het uitgaan. Ze zijn getrouwd en hebben inmiddels een gezin gesticht. Je kunt foto’s van de vrouw van de Ajacied bekijken op Instagram.

Waar is Candy-Rae Fleur bekend van?

Candy-Rae Fleur is dus de vrouw van Ajax voetballer Daley Blind. In het dagelijks leven is Candy-Rae model en danseres en dat is niet heel verwonderlijk als je naar haar schoonheid kijkt. Ze is ontzettend mooi. Het stel leerde elkaar kennen tijdens het uitgaan in Amsterdam, maar in eerste instantie was er nog geen bepaalde klik. Toch kwam het koppel uiteindelijk bij elkaar en gingen daten. In het jaar 2019, 16 juni 2019 om precies te zijn, besloten Candy-Rae Fleur en Daley Blind te gaan trouwen. Een aantal maanden later op 1 oktober 2019 werd het koppel ouders van een zoontje genaamd Lowen Dace Blind. Zeven maanden later in 2020 was Candy-Rae Fleur weer in verwachting en werd zij moeder van dochter Lemae Lourdes. Zowel Lowen Dace en Lemae Lourdes zien als schattig samen uit en kun je bekijken op de Instagram pagina van Candy-Rae Fleur.

Hoe ziet het privé leven eruit van Candy-Rae Fleur?

Candy-Rae Fleur is actief op Instagram en heeft meer dan 37.000 volgers. Ze geeft op haar Instagram een kijkje binnen haar privé leven. Je ziet veel recente foto’s met haar kinderen op vakantie. Ook zie je haar veel met Daley Blind op de foto. Daarnaast zie je Candy Rae-Fleur ben andere BN’ers en zie je haar aan het werk als model en danseres.

Wat is er bekend over de studie en carrière van Candy-Rae Fleur?

Candy-Rae Fleur heeft een bewogen verleden achter de rug en zat op de Hogeschool voor de kunsten. Na het afronden van deze studie begon ze te werken als danseres en model. Zo deed ze in het verleden bijvoorbeeld mee met concerten van de Toppers. Overigens wil Candy-Rae Fleur zich niet graag zien als voetbalvrouw en is ze graag onafhankelijk. Ze werkt altijd hard en is een krachtige vrouw en kan het ook makkelijk in haar eentje af. Candy-Rae Fleur en Daley Blind zoeken bewust niet heel erg de media op en zijn gesteld op hun privacy. Ondanks dat Candy-Rae Fleur wel af en toe wat laat zien op social media. Dit zijn veel foto’s met haar kinderen en Daley Blind.

Wil Candy-Rae Fleur nogmaals naar het buitenland met Daley Blind?

De toekomst van het gezin ziet er goed en rooskleurig uit. Ze zijn dolblij als gezin en wie weet dat er in de toekomst nog kinderen bijkomen. Daarnaast gaat het ook goed met de professionele carrière van de twee. Daley Blind is één van de belangrijkste spelers van Ajax en wint veel wedstrijden en kampioenschappen. En ook met de carrière van Candy Rae-Fleur zelf gaat het voor de wind. Als Daley Blind besluit om weer in het buitenland te gaan voetballen de bestaat er de mogelijkheid dat het gezin weer naar het buitenland verhuist. Alhoewel Daley dan natuurlijk wel een mooie aanbieding van een mooie club moet krijgen.

Hoe verliep het zwanger raken bij de vriendin van Daley Blind?

Candy Rae-Fleur heeft inmiddels twee hele mooie kinderen, maar het zwanger zijn was niet heel makkelijk voor haar. In eerste instantie lukte het haar niet om zwanger te worden en er volgde een aantal jaren van hormoon trajecten en hormoon spuiten. Het beheerste het hele leven van Fleur en een moeilijke periode volgde in de relatie tussen het stel. Uiteindelijk was het dankzij Daley dat de relatie stand hield en Fleur noemt hem een reddende engel. Hij nam de leiding en hielp Fleur met alles op haar pad. Een paar maanden na het huwelijk bleek ze toch in verwachting te zijn en was er een pure ontlading.