Dayenne Huipen is in 2021 uitgeroepen tot WAG voetbalvrouw van het jaar. Huipen is namelijk de vriendin van Feyenoord-keeper Justin Bijlow. Ze is naast dat ze een allround creative in concept, styling, branding en production is, ook een fotomodel.  

Waar is Dayenne Huipen bekend van?

Dayenne Huipen is sinds een paar jaar de vriendin van Feyenoord en Nederlands Elftal keeper Justin Bijlow. Daarnaast werd ze door FHM in 2021 uitgeroepen tot WAG van het jaar. WAG betekent Wives and Girlfriend en is bekend geworden door de Britse pers en overgewaaid naar Nederland. Dayenne volgt hiermee andere bekende voetbalvrouwen op zoals Mikky Kiemeney en Nathalie den Dekker. Dat betekent dat veel Nederlandse mannen dezelfde smaak hebben als de Feyenoord doelman.  

Hoe ziet het dagelijks leven eruit van Dayenne Huipen?

Als je naar het Instagram account van Dayenne Huipen kijkt dan merk je dat ze model is voor diverse modellenbureaus. Zo doet ze modellenwerk voor EvD Agency, MOT Models en IMM Europe. Dit zijn zeer gerespecteerde modellen bureaus in Nederland, Engeland en Duitsland. Naast haar modellen werk studeert deze brunette ook nog en doet dat aan de Artemis Academie in Amsterdam. Zo volgt ze de opleiding allround creative in concept, style, branding en production. Kijk je naar de foto’s van haar Instagram dan kun je concluderen dat Dayenne Huipen een echte fitgirl is. Ze is naast haar passie voor mode heel veel bezig met sporten. Daarnaast plaatst Dayenne foto’s van haar vakanties, familie en modellenwerk en schuwt ze niet om haar sexy kant te laten zien.  

Hoe verloopt de carrière van Dayenne Huipen?

Dayenne Huipen staat bekend om haar sensuele looks, getinte huid en mooie ogen en donkere manen. Ze heeft een mix van Nederlandse en Indische genen. Ze heeft Indische roots en daar is ze enorm trots op. Dayenne Huipen doet het ontzettend goed op Instagram en heeft inmiddels meer dan 16.000 volgers en dat groeit met de week. Gaat haar vriend Justin Bijlow een transfer naar het buitenland maken dan zullen de volgers gaan groeien, is de ervaring. Ze studeert op dit moment dus nog in Amsterdam werkt als model en allround styliste. Ze doet het goed in de FHM top 500 en staat daar al een aantal jaren in op mooie posities.  

Heeft Dayenne Huipen cosmetische ingrepen laten doen?

Vraag je het eerlijk aan Dayenne Huipen dan is zij niet helemaal puur natuur. In een interview met Voetbalzone geeft Dayenne toe dat ze wel eens naar de kliniek gaat. Ze zegt dat ze wel eens wat heeft laten doen en dat ze later in de branche wil gaan werken. Daarnaast zegt ze dat iedereen moet dan waar hij of zij blij van wordt. Dit zijn eerlijke teksten en Dayenne Huipen wordt daar dan ook heel erg voor gewaardeerd. Overigens kreeg Dayenne Huipen in 2021 haar eerste WAG titel. Dit is een speciale prijs van Nederlands mannenblad FHM en deze titel wordt uitgereikt aan de mooiste en sexy voetbalvrouw van Nederland. Na eerdere jaren als in de FHM top 500 te hebben gestaan en sinds een paar jaar de voetbalvrouw van Justin Bijlow te zijn heeft dus eindelijk de felbegeerde WAG titel in 2021 bemachtigd.

Natuurlijk is Dayenne Huipen niet de hele tijd bezig met werk en besteed ze ook graag haar vrije tijd. Ze gaat dan ook heel graag naar festivals en is doorgaans bezig met mode, fotografie en film. Naast dat is ze veel in de gym bezig en heeft een geweldig lichaam. Ze schuwt het niet om haar lichaam te tonen op social media en krijgt dan ook redelijk wat positieve reacties.