Leontien van Nistelrooy is geboren als Leontien Slaats. Als vrouw van Ruud van Nistelrooij staat ze regelmatig in de schijnwerpers. Echter heeft ze naast haar rol als de vrouw van ook een geheel eigen carrière opgebouwd. Denk hierbij onder andere aan haar loopbaan als communicatie manager. Dit artikel gaat daarom verder in op haar huwelijk met Ruud van Nistelrooij en de hoogtepunten die hierbij horen. Ook vertelt het artikel meer over het privéleven van de voetbalvrouw, waaronder het huwelijk, het gezin en het opbouwen van een eigen carrière.

Getrouwd met haar jeugdliefde

Leontien van Nistelrooij leerde Ruud al op jonge leeftijd kennen. De relatie was vanaf het begin goed en het koppel maakte verschillende plannen. In 2010 stapte het koppel in het huwelijksbootje. Door verschillende media werd het huwelijk bestempeld als een sprookjeshuwelijk, met een goede regie en veel hoogtepunten. Tegelijkertijd zijn er ook veel verontrustende berichten naar buiten gekomen. De Engelse roddelpers zat namelijk voortdurend op de voetballer en zijn vrouw te azen, zoals bijvoorbeeld ook roddels over een slechte gezondheid van Leontien. Het is daarom niet altijd rozengeur en maneschijn, maar het stel slaat zich hier elke keer doorheen.

De carrière van Leontien van Nistelrooij

Leontien van Nistelrooij is niet alleen bekend als voetbalvrouw. Met haar achtergrond binnen de communicatie heeft ze zichzelf namelijk ook volledig verder ontwikkeld als communicatie manager. Haar carrière heeft hierdoor een vlucht genomen en ervoor gezorgd dat ze ook op zichzelf staand een goede naam heeft opgebouwd. Als communicatie manager heeft ze verschillende klanten die ze helpt bij het uitdragen van een goede communicatie en het opbouwen van naamsbekendheid. Doordat ze zelf ook regelmatig in de spotlights staat, weet ze goed waar ze allemaal rekening mee moet houden en wat er wel en niet mogelijk is.

Hoogtepunten uit het leven van Leontien van Nistelrooij

Leontien van Nistelrooij heeft een groot aantal hoogtepunten in haar leven. Als eerste is er het huwelijk tussen haar en Ruud, welke aan alle verwachtingen voldeed. Daarnaast heeft ze een stel mooie kinderen op de wereld gezet, welke regelmatig langs het voetbalveld te vinden zijn. Het gezin straalt regelmatig op de foto’s van de pers en ook op sociale media zijn verschillende foto’s te vinden van het gezin. Echter blijft ook een groot deel van haar privéleven geheim. Een ander hoogtepunt is het opzetten van een eigen carrière, waar ze zich met ziel en zaligheid op stort.

Verder werken aan de toekomst

Hoewel veel mensen voorspellingen doen over het leven van Leontien van Nistelrooij is er één ding dat zeker is: de basis van de relatie met Ruud is er en deze zal niet snel kapotgaan. De kans is daarom erg klein dat zij binnen afzienbare tijd uit elkaar gaan. Daarnaast zal Leontien zich blijven richten op haar eigen loopbaan en de kinderen die zij samen met haar man heeft. Ze zal daarom blijven werken om een goede toekomst op te bouwen met haar gezin en voor zichzelf, waarna de kinderen zich ook verder kunnen ontwikkelen.