Sem Smit is al een tijdje bekend. Ze is voornamelijk beroemd omdat ze de vriendin is van voetballer Steven Bergwijn is. Die kennen jullie allemaal vast al, maar wie is Sem Smit? Je leest in dit artikel alles over hun relatie.  

Waar is Sem Smit bekend van?

We gaven in de inleiding al even kort aan waar Sem Smit precies van bekend is. Ze is namelijk bekend als vriendin van de bekende voetballer Steven Bergwijn. Steven Bergwijn is een jonge voetballer, maar is tegelijkertijd ook al een tijdje actief. Momenteel heeft hij een contract van vijf jaar getekend bij Ajax. We gaan dus ook nog veel van die prachtige voetballer genieten op de Nederlandse velden. Sem Smit is dan ook door hem in the picture gekomen van het grote publiek.   Je weet ongetwijfeld dat veel bekende voetballers de social media gebruiken om in contact te blijven staan met de fans. Ze gebruiken de social media bovendien om iets van het sociale leven te laten zien. Dit brengt ons dan ook gelijk bij Sem Smit. Ze is namelijk geïntroduceerd op de de social media van Steven Bergwijn. En wanneer je vriendin van een populaire voetballer bent, dan duurt het niet lang voor je ook een fenomeen bent. Ze is nu vooral bekend van haar actieve profiel op Instagram. Daar post ze om de zoveel tijd leuke foto’s van haar leven en gezin.

Wat doet Sem Smit graag?

Sem Smit geniet echt van het luxueuze leven met Steven Bergwijn. Dit is ook duidelijk te zien aan de vele foto’s op Instagram die ze samen hebben gemaakt. Je ziet ze daar op de foto’s met blije gezichten heerlijke drankjes drinken op luxueuze plaatsen. Bovendien toont ze ook foto’s van haar kind. Het is wel bijzonder dat ze daarvoor kiest, want veel beroemdheden zijn daar enigszins terughoudend mee. Dat komt omdat we in een interactief internettijdperk leven en iedereen met elkaar in contact staat. Het is dan ook niet geheel zonder risico, maar we vinden het wel erg moedig! Je ziet ook duidelijk dat Sem Smit wel van een reisje houdt en geniet van alle welvarende lusten die onze rijke kapitalistische wereld te bieden heeft. Ze gaat ook vaak naar feestjes en evenementen en ze vindt het bovendien leuk om te experimenteren met verschillende kledingstijlen. Sem Smit heeft ook veel voor haar vriend over. Ze is namelijk met hem naar Engeland verhuisd toen hij ging spelen voor de befaamde club Tottenham Hotspur. Daar verdiende hij natuurlijk een aardig salaris en ze konden zich dan ook een luxueuze levensstijl veroorloven.  

Wat doet de vriendin van Steven Bergwijn in haar leven?

Helaas er is nog niet heel veel bekend over Sem Smit haar eigen leven. We weten inmiddels dat ze uit Noord-Brabant komt en een tijdje in London woonde, toen Bergwijn bij Tottenham Hotspur speelde. Daarvoor was Sem Smit een fanatieke onderneemster en ze had haar eigen nagelsalon. Haar activiteiten bij de nagelsalon heeft ze stopgezet toen ze naar London verhuisde met Steven. Het is niet duidelijk of ze in Nederland de activiteiten weer gaat voortzetten.

Wat is er te zien op de Instagram van Sem Smit?

Sem Smit is één van die voetbalvrouwen die snel de aandacht wist te trekken van het publiek. Ze trekt voornamelijk jonge fans aan die ook Steven Bergwijn volgen. Ook staat ze in verschillende lijstjes van mooiste voetbalvrouwen. Je ziet duidelijk aan haar foto’s dat ze veel aandacht aan haar figuur besteedt. Ze sport dan ook regelmatig en ze heeft een vrolijke grimas op haar gezicht. Ze komt in ieder geval over als een positief persoon en we denken dat Steven Bergwijn daar ook bijzonder tevreden mee is.   Wanneer je meer wilt weten over Sem Smit, dan is het zeker een goed idee om haar Instagramprofiel in de gaten te houden. Daar geeft ze namelijk regelmatig leuke updates over haar leven en het is interessant om te lezen. Ze is ook zeer geliefd bij de volgers en dit is goed te zien aan de vele positieve reacties die ze heeft ontvangen. We hopen dan ook van harte dat ze gezamenlijk nog een lange periode gelukkig zijn. Steven Bergwijn heeft nu een langdurig contract bij Ajax, dus ze kunnen in principe prima settelen voor een langere tijd! Of ze dat ook gaan doen is altijd de vraag, want niets is zo onvoorspelbaar als een voetballeven.