Shannice Wilner is beter bekend als de vriendin van Leonne Stentler. Mensen die de sportwereld volgen zullen haar naam echter al veel eerder voorbij hebben horen komen. Als voetballer kwam ze namelijk al uit voor verschillende teams en ook is ze analist van de NOS. Ook op privégebied is er veel over haar te vinden, zoals de uitstapjes die ze maakt met Leonne Stentler. Dit artikel laat daarom zien welke carriere deze voetbalster heeft opgebouwd, hoe haar privéleven eruitziet en welke passie zij delen. Daarnaast is er ook korte informatie over Leonne Stentler te vinden, zodat je weet waar deze vrouwen zich mee bezig houden.

De carriere van Shannice Wilner

Leonne Stentler is bekend geworden vanwege haar voetbalcarrière. Als international heeft ze al bij verschillende teams in binnen- en buitenland gespeeld. Daarnaast kwam ze uit voor het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal. Hier heeft ze een grote naamsbekendheid gekregen. In 2019 begon ze als vaste analist van het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk voor de NOS. Echter is er meer dan alleen voetbal in haar leven.

Shannice Wilner studeerde in 2018 af van de opleiding Toegepaste Psychologie in Amsterdam, waarna ze haar eigen bedrijf opzette. Het bedrijf, Strategriet genaamd, is een online communicatiebureau en helpt verschillende bedrijven aan het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Shannice als de vriendin van Leonne Stentler

Shannice Wilner is echter ook bekend als de vriendin van Leonne Stentler. Leonne Stentler is een voormalig Oranje Leeuwin, welke geboren en getogen is in Rotterdam. Haar voetbalopleiding genoot ze in Amsterdam, bij Ajax. Ze maakte een uitstap naar ADO Den Haag, waarna ze terugging naar Amsterdam. In 2015 stopte de voetbalster, maar ze is wel nog actief in de voetbalwereld. Zo heeft ze haar eigen voetbalkledingmerk Liona, zet ze zich in voor de ontwikkelingen binnen het vrouwenvoetbal en is ze onderdeel van de sporterscommissie van het NOC*NSF. Tevens is ze een van de vaste analisten van de NOS tijdens het WK.

Een passie voor reizen en uitstapjes

Shannice Wilner laat op sociale media zien dat haar leven niet alleen uit voetbal bestaat. In plaats daarvan laat ze regelmatig foto’s zien van haar uitstapjes met Leonne Stentler. De twee reizen verschillende delen van de wereld af, waar zij genieten van het uitzicht en de natuur. De passie voor reizen zorgt ervoor dat er voldoende tijd voor elkaar beschikbaar blijft, zodat de relatie stand houdt in het drukke leven dat beide vrouwen hebben. Toch draait een groot deel van de relatie om de voetbalwereld, waar zij zich allebei voor inzetten op verschillende vlakken.

Een druk leven voor beide vrouwen

Zowel Shannice Wilnder als haar vriendin Leonne Stentler leiden een druk leven, waarbij ze vaak voetbalwedstrijden analyseren en de sportwereld helpen verbeteren. Desondanks hebben ze voldoende tijd voor elkaar en hun familie. De reizen die ze maken, zijn hier een goed bewijs van. Samen met de families zie je ze regelmatig verschijnen en laten ze zien dat een goede balans tussen werk en privé nodig is om gelukkig te zijn.