De zangeres en presentatrice Elise van der Horst is al een lange tijd actief binnen de showbizzwereld. Ze heeft veel programma’s geproduceerd en is ook bekend van veel liedjes. Als zangeres is ze bekend onder de naam EliZe.

Waar is Elize van der Horst bekend van?

In de vorige alinea gaven we al aan dat Elize al een lange periode actief is. Toen ze acht werd ging ze deel uitmaken van het koor ‘Kinderen voor Kinderen’’. Dit koor is zeer populair en je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Het bestaat namelijk al heel erg lang en veel liedjes die het koor heeft gemaakt worden nog dagelijks gedraaid door kinderen én volwassenen. Daarna heeft ze zich ook bij andere muziekgroepen aangesloten. Ook deed ze musicals en later ging ze ook kinderprogramma’s presenteren. Ze heeft dus echt veel ervaring binnen de wereld en we kunnen haar dan ook wel een instituut noemen. Dit ondanks het feit dat ze nog best jong is.

Welke relaties heeft Elize van der Horst in het verleden gehad?

Elize van der Horst profileert zich dan wel publiekelijke in de media en dergelijke, maar dat wil niet zeggen dat ze heel open is over haar privéleven. Ze is niet het type dat ermee te koop loopt en dat pleit soms ook wel voor haar. Sommige bekende Nederlanders zijn er namelijk zoveel mee bezig en die vinden het fijn om zich tot vervelends toe te profileren. We weten dat ze een tijdje een relatie heeft gehad met Finse voetballer Paulis Roiha.

Deze relatie was echter van een korte duur, want na anderhalf jaar ging het stel alweer uit elkaar. Daarnaast heeft ze nog een relatie gehad met de drummer van de populaire groep Di-rect. Ze had een relatie met Jamie Westland. Daarnaast heeft ze nog enkele andere relaties gehad en tegenwoordig is ze gesetteld met de oud-voetballer Hedwiges Maduro.

Hoe ambitieus is Elize van der Horst?

Eerder in deze tekst kwam al even ter sprake dat ze een lange carrière heeft gehad. In het begin van haar leven was ze dus al veel met muziek bezig en ze heeft in verschillende bands gezeten. Haar echte doorbraak was in 2004 met de debuutsingle ‘Shake’. Andere nummers van haar bereikten zelfs de top 10. Ook deed ze mee aan verschillende muziekwedstrijden en later heeft ze enkele programma’s gepresenteerd. In de eerste plaats het populaire programma ‘So You Think You Can Dance’. Ook presenteerde ze een tijdje het kinderprogramma ‘De Kids Top 20’. Er kan dus wel gesteld worden Elize al een lange periode actief is in de wereld. Het moet overigens gezegd worden dat ze daarna een beetje uit de schijnwerpers is verschenen. We weten dus ook niet helemaal waar ze tegenwoordig precies mee bezig is. De kans is groot dat ze nog steeds in de muziekwereld actief is. Ze heeft ook een tijdje in Amerika gewoond met haar vriend en toen is ze een beetje uit de schijnwerpers verdwenen. We weten wel dat haar muziek nog veel wordt gebruikt in programma’s en ze is ook nog steeds actief op Instagram. Daar is te zien dat ze nog bezig is met muziek. Maar wat ze dan precies doet wordt niet helemaal duidelijk. Voor de laatste updates over Elize kun je dan ook het beste haar Instagram bekijken, want in het reguliere shownieuws komt ze niet vaak meer voor.

Wat is bekend over de stemproblemen van EliZe?

Veel zangers en zangeressen krijgen problemen met hun stem en helaas was dit ook het geval bij Elize van der Horst. In 2009 werd bij haar een afwijking aan de linkerstemband geconstateerd en daardoor kon ze helaas een tijdje niet meer zingen. Ze is toen een tijdje naar Los Angeles gegaan om daar te herstellen. Uiteindelijk vond ze het zo leuk daar in Los Angeles dat ze besloot om er te blijven. Daar heeft Elize vervolgens nog enkele muzieknummers uitgebracht. Elize komt ook uit een bijzonder muzikale familie. Haar moeder en neef zijn namelijk ook actief in de muziekwereld en je kunt dan wel stellen dat het talent ook deels in de genen zit!