Erik ten Hag, de voormalig trainer van Ajax, is al heel wat jaren getrouwd met zijn grote liefde Bianca. Samen hebben ze een mooi gezin gesticht met drie kinderen, waar ze zich voortdurend voor inzetten. De identiteit van de vrouw is echter goed uit de schijnwerpers gehouden. Hoewel zij uit de schijnwerpers is gebleven, zijn er wel andere zaken uit haar privéleven bekend. Maar wie is dan de vrouw van Erik ten Hag? En hoe ziet het privéleven er daadwerkelijk uit? Dit artikel vertelt jou alles wat hierover bekend is. Ook wordt er meer vertelt over de carrière van Erik ten Hag, waar zijn vrouw Bianca deel van uitmaakt en hem steunt in alles wat hij doet.

Wat is er bekend over de relatie van Erik ten Hag?

Hoewel Erik ter Hag voortdurend in de publiciteit staat vanwege zijn functie als trainer bij Ajax en Manchester United, blijft zijn gezin voor het grootste gedeelte uit de schijnwerpers. Het is daarom na al die jaren nog altijd niet bekend. Zijn vrouw is namelijk voor langere tijd niet bekend gemaakt. Hij is al jarenlang getrouwd met Bianca, waarmee hij drie kinderen heeft gekregen: Nigel, Indy en Kelly. Verdere details over hun huwelijk zijn vrijwel niet terug te vinden, behalve dan dat ze een gezamenlijke hobby hebben: golfen. Het is een bewuste keuze, omdat Ten Hag zelf al vaak genoeg interviews geeft of weer in een tijdschrift verschijnt. Wel is zijn gezin in Oldenzaal achtergebleven toen hij zelf bij Ajax ging werken. Waar zijn vrouw woont, is dus wel bekend, maar de rest van de informatie is achterwege gelaten.

Een jeugdvriend van Erik ten Hag is huidig voetbaljournalist Leon ten Voorde. Ten Voorde is verslaggever van Tubantia. Over hun vriendschap vertelde Ten Voorde: ,,Ik voetbalde iedere dag met mijn vriendje Erik ten Hag op het pleintje en bij onze club Bon Boys, en ik zag natuurlijk dat hij veel beter was dan ik. Dus ik moest iets anders gaan doen om van sport mijn werk te maken.” Vorig jaar beschreef Ten Voorde zijn vriendschap en de talenten van Erik ten Hag in het artikel ‘hoe eigenwijze snotneus uit Haaksbergen de beste werd’.

Erik ten Hag heeft twee ondernemende broers. Broers Michel en Rico namen het familiebedrijf van vader Hennie over: Ten Hag makelaars en financiële dienstverleningsgroep. Het bedrijf heeft volgens ABN Amro meer dan 100 werknemers en 9 vestigingen.

Heeft Erik ten Hag een gezin?

De kinderen van Erik ten Hag zijn wel bekend. Net als andere tieners zijn de dochters namelijk wel op sociale media te vinden. Zo deelde dochter Indy foto’s van het gezin Ten Hag rondom kampioenschappen bij Ajax. Desondanks blijft ook op dit gebied veel geheim. Erik ten Hag kan zich daarom volledig op zijn gezinsleven storten als hij niet hoeft te werken, terwijl hij zich daarnaast volledig kan focussen op het geven van trainingen bij Ajax. Zijn vrouw en kinderen zijn daarnaast niet uit hun vertrouwde omgeving weggehaald, waardoor de kinderen ongetwijfeld een groot sociaal leven hebben opgebouwd. Ten Hag woonde een deel van de week tijdens zijn periode bij Ajax in een appartement in Amsterdam, boven een supermarkt.

Hoe verliep de carrière van Erik ten Hag?

De carrière van Erik ten Hag is al vroeg begonnen. Als groot voetballiefhebber is hij namelijk al vroeg begonnen met spelen, waarna hij zich langzaam verder ontwikkeld heeft als trainer. Zijn eerste club was rondom zijn geboorteplaats te vinden, maar later heeft hij een goede carrière opgebouwd. Zo is hij onder andere trainer geweest bij Manchester United. De roddelpers zit voortdurend boven op zijn leven, maar echte details krijgen ze niet. Hij is een van de meest populaire voetbaltrainers van Europa, maar wordt tegelijkertijd ook gehaat door velen om zijn werkwijze. Dit maakt het niet altijd eenvoudig om zijn carrière uit te voeren, maar hij houdt het nog altijd vol en stort zich volledig op zijn loopbaan en gezinsleven.

Wordt de vrouw van Erik ten Hag ooit bekend?

Buiten de naam van de vrouw van Erik ten Hag zal er vrijwel niets bekend worden gemaakt over het huwelijk. De bewuste keuze om zijn vrouw en kinderen in Oldenzaal te laten nu hij zelf in Amsterdam werkt, maakt het mogelijk om de roddelpers op een afstand te houden. Ook op een later moment zullen er niet snel nieuwe details naar buiten komen en de sociale media blijven grotendeels afgeschermd. Als je toch meer wilt weten over de vrouw van Erik ten Hag zul je dus lang moeten wachten. De oud Ajax-trainer probeert te allen tijde te voorkomen dat er veel publiciteit rondom zijn gezin komt. 

Wat is er bekend over het vermogen van Erik ten Hag?

Het is niet gewaagd om te stellen dat Erik ten Hag multimiljonair is. Volgens Engelse media verdient Ten Hag zo’n 10,7 miljoen euro per jaar bij Manchester United en het zal geen verrassing zijn dat zijn salaris bij Ajax, waar hij zeer succesvol was, ook in de miljoenen liep. Zodoende kunnen we stellen dat Ten Hag een fiks vermogen op zijn bankrekening heeft staan.