Mirjam Slot is geboren in het oosten van het land. De Nederlandse voetbalvrouw heeft echter weinig bekendheid. Niet alleen staat ze vrijwel niet in de spotlights, ook wordt er weinig bekend gemaakt over haar. Desondanks zijn er veel mensen die willen weten wie Mirjam Slot is. Dit artikel gaat daarom in op het privéleven van Mirjam Slot en haar relatie met Arne Slot. Ook de leefsituatie en de bekendheid van het stel komen aan bod. Hoewel er niet zoveel informatie te vinden is, kun je wel deels te weten komen wie deze vrouw precies is.

De relatie met Arne Slot

Mirjam Slot is voornamelijk bekend als vrouw van Arne Slot. De voetbalvrouw en haar man zijn al langere tijd samen en hebben samen twee kinderen, Isa en Joep. Ze verhuisden in 2019 van Zwolle naar Limmen. Slot werd namelijk trainer van AZ. Een jaar later werd Slot trainer van Feyenoord, maar het is niet duidelijk of het gezin weer verhuisd is naar de andere kant van het land. Wel is er een appartement aangeschaft in Egmond aan Zee, wat wederom dichtbij Alkmaar ligt en ook goed aan te rijden is naar Rotterdam. Arne Slot is wel vaak in de spotlights te vinden, in tegenstelling tot zijn vrouw en kinderen.

Mirjam Slot komt wel regelmatig voor in interviews van haar man. Zo vertelde hij onder andere dat ze vond dat hij te hard werkte, zelfs als hij thuis was. Het gezin staat bij het stel centraal. Alles gaat namelijk om de interesses van de kinderen, waaronder tennis en voetbal. De openhartige interviews tonen ook aan dat er veel om de kinderen draait. Arne Slot is vooral heel trots als vader en echtgenoot. Mirjam Slot blijft echter ook bij deze interviews vaak buiten de spotlights, waardoor zij zich kan richten op de kinderen.

De leefsituatie van Mirjam Slot

Mirjam Slot is al meermaals verhuisd voor het leven van haar man. Het appartement in Egmond aan Zee is aangekocht voor een flink bedrag en heeft een uitzicht op zee. Als ze hier zelf wonen, heeft ze dus een prachtig uitzicht. Het kan echter ook zijn dat ze het pand hebben aangeschaft als beleggingspand. Hoe de leefsituatie er op dit gebied uitziet, blijft dus onduidelijk. Voor de rest blijft ze voornamelijk buiten de spotlights. Het enige wanneer zij wel te zien is, is tijdens de voetbalgala’s die haar man bezoekt. Verder dan een foto van het stel komt het echter niet en ook geeft ze vrijwel geen interviews.

De bekendheid van Mirjam Slot

Of Mirjam Slot ooit in de spotlight treedt, is onduidelijk. Alle sociale media zijn goed afgeschermd en ook posten zij vrijwel niets over hun privéleven op het account van Arne Slot. Wel zal zij met enig regelmaat te zien blijven bij de gala’s en andere evenementen. Terwijl haar man voortdurend in interviews verschijnt, zal Mirjam zich vooral op de achtergrond houden en zich blijven richten op de kinderen en alle andere zaken rondom het gezin.