Chantal van Woensel, woonachtig in Epe, is bekend in onder andere de Miss-verkiezingswereld. Echter zijn er nog veel meer zaken waar deze voormalig Miss Nederland zich mee bezighoudt. Zo is ze onder andere bekend als de vrouw van Marc Overmars. Dit artikel laat precies zien wat er allemaal in het leven van Chantal van Woensel speelt, waar zij zich mee bezighoudt en hoe de relatie met Marc Overmars verlopen is. Deze Miss is namelijk meer dan alleen iemand die op de catwalk loopt of aan de zijde van een voetbaltrainer te zien was.

Chantal van Woensel als Miss Universe

Chantal van Woensel is bekend geworden door haar deelname aan Miss Nederland. In 1995 was zij Miss Holland, waarna ze mee mocht doen aan de Miss Universe verkiezingen. Samen met 81 andere deelnemers schitterde ze op de catwalk, waarna ze op de 22e plek eindigde. De Miss-verkiezing heeft ervoor gezorgd dat een breed publiek haar naam kende. Ondanks dat ze geen Miss Universe is geworden, heeft het haar wel een groot aantal andere opdrachten opgeleverd en ook voor de toekomst weer nieuwe kansen opgeleverd.

Haar relatie met Marc Overmars

Kort nadat Chantal van Woensel meedeed aan Miss Universe, kreeg ze een relatie met Marc Overmars en in 2013 stapte ze in het huwelijksbootje. Overmars is onder andere bekend als aanvaller bij onder meer Ajax, FC Barcelona en Arsenal. In het betaalde voetbal speelde hij in totaal 540 wedstrijden. Na zijn carriere als international begon hij als hoofd technische zaken bij Go Ahead Eagles. In 2012 legde hij zijn functie neer, om aan de slag te gaan als directeur voetbalzaken bij Ajax. Zijn werkwijze was beroemd en ook internationale clubs waren geïnteresseerd in de trainer. Zijn carriere stopte nadat bekend werd dat hij grensoverschrijdend gedrag had gepleegd. Ook had dit zijn uitwerking op de relatie tussen Chantal van Woensel en de voetbaltrainer.

Het breken van Chantal van Woensel en Marc Overmars

Nadat bekend werd dat Marc Overmars grensoverschrijdend gedrag had vertoond tijdens zijn periode als technisch directeur bij Ajax, had zijn relatie met Chantal van Woensel het zwaar te verduren. ,,Uit Story-onderzoek blijkt dat het huwelijk van Marc en Chantal het seksuele wangedrag van de oud-voetballer naar alle waarschijnlijkheid heeft overleefd. De twee kochten op 28 september een appartement in Zwolle – als gehuwd stel. Dit appartement is waarschijnlijk bedoeld om te verhuren; in totaal heeft Marc rond de twintig woon- en bedrijfspanden in zijn bezit. Wel opvallend is dat Marc op een postadres in België staat ingeschreven en zijn vrouw in hun gezinsvilla in Epe woont”, schreef Story over de impact van de rel op hun huwelijk.

De toekomstperspectieven van Chantal van Woensel

Chantal van Woensel maakt zich momenteel klaar voor een nieuwe toekomst. Wat de toekomst precies brengt, is nog onzeker. Daarnaast laat ze lang niet alles over haar privéleven los op sociale media, waardoor het ook niet duidelijk is welke stappen ze neemt met haar toekomst en waar ze zich momenteel veel mee bezighoudt. Desondanks zal er ongetwijfeld een mooie toekomst zijn voor Chantal van Woensel.