Estelle Bergkamp is de dochter van voormalig voetballer Dennis Bergkamp en heeft sinds 2019 een relatie met Donny van de Beek. De twee hebben een kind genaamd Lomée en zijn heel gelukkig samen. De favoriete bezigheid van Estelle Bergkamp is veel reizen, alhoewel met de kleine dat logischerwijs een stuk minder is. In dit artikel lees je alles over hun bijzondere relatie. 

Waar is Estelle Bergkamp bekend van?

Haar achternaam verklapt het al een beetje, maar Estelle Bergkamp is de dochter van voormalig voetballer Dennis Bergkamp. Daarnaast heeft Estelle sinds een paar jaar een relatie met Nederlandse profvoetballer Donny van de Beek. Momenteel woont het stel in Manchester nadat Donny een paar jaar geleden een transfer naar Manchester United maakte. Overigens is zijn transfer niet een heel groot succes en wacht hij nog altijd om veel speelminuten te maken. Door haar bekende vader Dennis Bergkamp is Estelle opgegroeid in Londen toen Dennis bij voetbalclub Arsenal speelde. Later zijn ze verhuisd naar Amsterdam en nu woont Estelle dus weer in Engeland in Manchester.

Hoe ziet het privéleven van Estelle Bergkamp eruit?

Estelle Bergkamp is af en toe actief op social media en heeft een aardig aantal volgers. Namelijk meer dan 130.000. Je ziet op haar Instagram account dat ze bijvoorbeeld foto’s heeft geplaatst over de geboorte van nieuwe baby Lomée. Daarnaast plaatst Estelle foto’s samen met Donny, foto’s van het voetbal en natuurlijk de vele vakantie foto’s. Ook plaats ze foto’s van haar familie en vrienden zoals met Frenkie de Jong zijn vriendin Mikky Kiemeney.  

Hoe zit het met de studie en carrière van Estelle Bergkamp?

Estelle Bergkamp is in de twintig en heeft al heel wat meegemaakt in haar leven. Ze is geboren in Londen en ze verhuisde naar Amsterdam toen ze elf jaar was. Estelle bleef in Nederland om haar studie af te ronden voordat ze terug verhuisde naar Engeland samen met vriend en bekende profvoetballer Donny van de Beek. Door de bekendheid van haar vader heeft Estelle in haar leven veel de kans gehad om te reizen en daar heeft ze dan ook goed gebruik van gemaakt. Eén van de leukste vrije tijd bestedingen vind ze reizen maken. Estelle heeft na haar middelbare school Hotel- en Evenementen Management gestudeerd aan de TIO Hogeschool in Amsterdam. Ze heeft deze opleiding afgemaakt en ze heeft een Bachelor graad in bezit. Het is een kwestie van tijd dat ze een passende baan vindt bij haar genoten opleiding.  

Wat is bijzonder om te weten van Estelle Bergkamp?

Estelle verandert haar haar vaak van bruin naar blond en daardoor kan ze heel mooi modellenwerk doen. Ze is niet bang om aan de wereld te laten zien hoe knap ze eruit ziet en dat merk je als je naar haar social media foto’s kijkt. Slechts een kwestie van tijd dat de grote merken haar zullen opmerken. Daarnaast helpt het ook dat ze inmiddels honderdduizenden fans op Instagram heeft. Maar toch geeft Estelle in het normale leven de voorkeur voor een minimalistisch leven en is nooit heel opvallend geweest. En dat kan de gewone Nederlander heel erg waarderen. Door de populariteit van haar vader is Estelle in Engeland altijd achtervolgt door de paparazzi. Toen haar vader Dennis met pensioen ging werd dat wel een stuk minder. Maar inmiddels in verkering met profvoetballer Donny van de Beek staat ze weer volledig in de schijnwerpers en is alle aandacht op haar gericht. Estelle is heel slim geweest met de keuze van haar studie. Hotel- en management is namelijk een handige studie en kan haar heel goed helpen om een carrière mee op te bouwen. Dat deze dame een mooie toekomst heeft is wel duidelijk, nu nog hopen dat Donny van de Beek successen gaat behalen met Manchester United.