De carrière van Denzel Dumfries is gaat als een speer. Dumfries is een getalenteerde voetballer die onder andere voor PSV en het Nederlands elftal heeft gespeeld. Zijn vriendin Jaimy Kenswiel is tegenwoordig ook redelijk beroemd.  

Hoe kennen wij Jaimy Kenswiel?

Jaimy Kenswiel kennen we dus vooral via de voetballer Denzel Dumfries. Beroemde voetballers hebben vrijwel altijd een account op social media tegenwoordig om hun volgers op de hoogte te houden. Dat was vroeger natuurlijk wel anders, maar dat past helemaal bij deze tijd. Voetbal is een zeer populaire sport in Nederland en ze hebben dus ook veel fans. We kennen Jaimy Kenswiel dan ook van de foto’s die ze gezamenlijk met Denzel Dumfries heeft gemaakt. Tegenwoordig is ze alleen niet meer alleen de vriend van Denzel. Ze heeft namelijk ook een eigen Instagramaccount met flink wat volgers. Ze is dan ook populair bij haar volgers en dat zie je ook duidelijk aan de vele positieve reacties die ze krijgt op haar berichten. Denzel Dumfries en Jaimy Kenswiel leerden elkaar tijdens het begin van de carrière van Dumfries kennen. Hij speelde toen nog bij Sparta en ze zijn toen verliefd op elkaar geworden. Daarna zijn ze nog een tijdje naar Heerenveen gegaan en nu zijn ze al een tijdje bij elkaar.  

Wat doet Jaimy Kenswiel zoal in haar leven?

Jaimy Kenswiel is niet het type voetbalvrouw dat een beetje passief achterover hangt en geniet van het vermogen van haar man. Daarentegen is ze juist zeer zelfstandig en dit is ook duidelijk te zien op haar Instagramaccount. Je ziet haar daar namelijk veel leuke activiteiten in haar eentje doen. Ze houdt bijzonder veel van reizen en ze zoekt graag de leukste plaatsen in de wereld op. Opvallend genoeg heeft ze relatief weinig foto’s met haar beroemde vriend Dumfries. Dat geeft ook wel een beetje aan dat ze graag zelfstandig is en ook zelfstandig wil blijven als mens. Daar mag ze ook best trots op zijn, want dit geldt uiteraard niet voor elke voetbalvrouw. Bovendien is het ook hartstikke belangrijk om als vrouw zelfstandig te zijn in de maatschappij waarin wij nu leven. Wat ook opvalt aan het Instagramaccount van Jaimy Kenswiel is dat ze bijzonder veel experimenteert met het haar en kleding. Ook zie je veel foto’s van haar zwangerschap. Inmiddels hebben ze gezamenlijk een leuk kindje gekregen en ze zijn daar erg blij mee.  

Hoe ziet het leven van Jaimy Kenswiel eruit?

In de vorige alinea gaven we al aan dat Jaimy Kenswiel een echte levensgenieter is.  Je ziet haar vaak met een vrolijke lach op de foto staan. Meestal op een schitterende locatie, dus het is wel duidelijk dat ze veel op vakantie gaat. Ze is inmiddels dus moeder, maar daarnaast zit ze niet stil. Jaimy Kenswiel is namelijk een zeer ambitieus type. Ze runt namelijk ook een eigen webshop en daar gaat ook veel tijd inzitten. Daarnaast is ze ook actief als styliste en partyplanner. Het is dus geen type dat de hele dag lekker achterover hangt en geniet van het vele geld van haar vriend.  

Trotse supporter van haar vriend

In de voetbalwereld zijn relaties niet altijd standvastig. Daar lees je genoeg over in de roddelbladen en zelfs in het serieuze nieuws. Dit geldt zeker voor de hedendaagse generatie voetballers. Opvallend genoeg geldt dit niet voor Dumfries en Kenswiel. Zij zijn al meer dan vijf jaar bij elkaar en je hoort eigenlijk nooit gekke dingen over hun relatie. Kenswiel support haar vriend bij vrijwel alle wedstrijden. Ze werd dan ook regelmatig op de PSV-tribune gespot en dan zie je ook echt aan haar gezicht dat ze bijzonder fanatiek is. De kans is groot dat we nog veel van haar gaan horen. Ze is ambitieus en ze is van plan om haar carrière nog veel verder uit te breiden. We zijn dan ook benieuwd hoe het haar en Dumfries verder vergaat in het leven.