Noa van der Bij is een nieuwe verschijning in de wereld van bekende Nederlanders. Zij is namelijk de vriend van de bekende voetballer Cody Gakpo. Noa van der Bij is nog niet zo bekend als haar vriend, maar ze maakt tegenwoordig furore op Instagram en andere social media kanalen. In dit artikel lees je alles over haar en hun relatie!

Waar is Noa van der Bij van bekend?

We gaven in de inleiding al even aan dat Noa van der Bij vooral bekend is vanwege haar relatie met Cody Gakpo. Noa is wat ze noemen een bekende voetbalvrouw. Voetbal is één van de populairste sporten in Nederland en iedere bekende voetballer heeft dan ook veel roem. Dit betekent ook dat er altijd naar het privéleven wordt gekeken. Tegenwoordig zijn de meeste voetballers ook actief op de social media. Dit geldt zeker voor jonge voetballers qlw Cody Gakpo. Het is dan ook logisch dat Noa al snel in de spotlights stond. Een jaar geleden maakt Cody Gakpo zijn eerste foto’s met Noa. Ze werd gelijk gewaardeerd door alle fans van Gakpo en ze heeft ook zelf een account op Instagram met bijna 10.000  volgers. Op haar account post ze bijzonder veel over haar eigen privéleven. Er zijn verschillende foto’s van haar met Cody en ook deelt ze veel van haar familieleven. Ze wordt elke dag ook een beetje populairder en de kans is ook groot dat we nog veel van Noa gaan zien.  

Hoe ziet het privéleven van Noa van der Bij eruit?

Er heerst nogal een cliché dat voetbalvrouwen dom zouden zijn en dit cliché geldt overigens ook voor voetballers. Dit is gelukkig een misvatting, want veel grote voetballers hebben wel degelijk hersenen. Het punt is dat veel voetballers geen studie hebben afgerond, omdat ze eigenlijk van jongs af aan al bezig waren met voetbal. Als je echt profvoetballer wilt worden, dan moet je in principe alles ervoor opgeven. Noa is natuurlijk de vriendin van een profvoetballer, dus haar leven ziet er wel heel anders uit dan die van een voetballer. We kunnen Noa omschrijven als een echte levensgenieter. Dit is ook duidelijk te zien aan haar vele foto’s op Instagram. Daar zie je haar regelmatig met een heerlijk hapje en een drankje op de foto. Ze houdt dus wel van het luxe leventje en daarmee past ze helemaal bij het voetbalwereldje. Ze houdt ook van prestigieuze vakantieplaatsen als Monaco, Curaçao en Ibiza.  

Wat is er bekend over de studie en carrière van Noa van der Bij?

Ze heeft aanvankelijk een studie hbo-management gevolgd aan de Avans Hogeschool in Brabant. Dit is een prestigieuze school en deze studie past ook wel goed bij haar. Ze is namelijk het type persoon met een fijne glimlach en ze ontvangt iedereen altijd hartelijk. Na haar studie is ze dan ook aan de sag gegaan als office manager. Daarnaast heeft ze nog veel andere dingen gedaan en tegenwoordig is ze junior booker. Binnen die functie is werkzaam bij Cachet Models. Dit is een modellenbureau dat internationaal bekend is. Het bureau is gevestigd in Eindhoven en dat is toevalligerwijs ook de plaats van de club waar haar geliefde voor speelt!  Ze heeft dus zeker affiniteit met de modellenbranche en de kans is ook groot dat ze binnenkort zelf als model aan de slag gaat. We weten niet precies of dat  bij haar carrièrevoorkeuren past, maar ze heeft er sowieso de looks voor en dat is al een belangrijke stap.  

Is Noa te volgen op Instagram?

Er bestaan aan de ene kant veel voetbalvrouwen die liever niet in de aandacht staan. Bij sommige voetballers is niet eens bekend wie nu eigenlijk de vrouw is. Bij de nieuwe generatie voetbalvrouwen is dit echter geheel anders. Deze houden er juist van om in de aandacht te staan en dat is ook duidelijk te zien aan de manier hoe ze zich profileren. Noa van der Bij is echt een voetbalvrouw van de nieuwe generatie. Ze profileert zich op de social media en ze is vrijwel altijd aanwezig bij de wedstrijden van haar geliefde. Dit maakt haar dan ook een interessante vrouw om nog lang te volgen. Ze is nu vooral geliefd bij het voetbalpubliek, maar de kans is groot dat ze ook bekender wordt bij het grotere publiek.