Bijna iedereen zal Mikky Kiemeney inmiddels wel kennen. Ze is de vriendin van FC Barcelona voetballer Frenkie de Jong. Naast dat ze een bekende voetbalvrouw is heeft ze ook een groot Instagram profiel en haar eigen kledingmerk. In dit artikel lees je alles over haar en haar relatie met Frenkie! 

Waar is Mikky Kiemeney bekend van?

Als je voetbal een beetje volgt dan ken je Frenkie de Jong. Speelde voorheen nog bij Ajax, nu is hij een aantal jaren actief voor FC Barcelona en speelt daar met veel succes. Mikky leerde Frenkie al kennen op de middelbare school en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het is een intense liefde en dit stel is het perfecte koppel. Ze laten met hun relatie zien dat als het even tegenzit om niet op te geven en dat een relatie tijd en aandacht nodig heeft. Ze zijn met elkaar heel geduldig en dat hielp ontzettend veel. En natuurlijk laten ze de roem niet naar hun hoofd stijgen, wat ook heel erg mee helpt.  

Hoe ziet het privéleven van Mikky Kiemeney eruit?

Naast dat Mikky Kiemeney de vriendin van Frenkie de Jong is, is ze daarnaast influencer en heeft ze een eigen kledingmerk opgezet. Op dit moment telt haar Instagram 1.5 miljoen volgers en daarbij komen elke maand tienduizenden volgers bij. Daarnaast heeft ze toegang tot de meest exclusieve evenementen en timmert ze aan de weg met eigen projecten. Je merkt dat ze op haar Instagram account veel foto’s plaatst over van alles en nog wat. Zo zie je veel vakantie foto’s terug, maar ook foto’s met haar geliefde Frenkie de Jong en foto’s van allerlei verschillende evenementen met haar vrienden en vriendinnen. Mikky is best actief te noemen op social media en plaatst elke maand wel een aantal berichten. Het geeft je een heel mooi inkijkje hoe Mikky haar leven op dit moment leidt.  

Hoe verloopt de carrière van Mikky Kiemeney?

Niet zolang geleden was Mikky Kiemeney zelf een sportster. Zo speelde ze voorheen hockey, maar door haar relatie met Frenkie de Jong kon ze dat niet meer combineren. Hockey had toch niets geworden, want Mikky houdt namelijk niet van bevelen opvolgen, maar juist om ze te geven. Daarom is ze ondernemer geworden en heeft haar eigen kledingmerk opgezet. De kleding naam heet Mikky Ki en ze verkoopt haar producten vanuit haar eigen webshop. Ondanks dat ze nog best jong is, gaat het ondernemen haar heel makkelijk af. Ze deinst nergens voor terug en heeft een ijzeren vuist om zaken voor elkaar te krijgen. Toch behandelt Mikky iedereen met respect en kan ze opgewonden raken over de kleinste dingen. Ze behoudt haar motivatie door grenzen te verleggen en van haar fouten te leren.

Is Mikky Kiemeney uitgeroepen tot Voetbalvrouw van het Jaar door FHM?

Mikky is een echte familiemens en houdt van haar ouders en broers. Ze is het enige meisje in de familie en het hele gezin behandelt haar als een echte prinses. Daarnaast zijn haar broers Billy en Bing erg beschermend als het op hun zusje aankomt. Ze houdt ontzettend veel van haar broers en doet er alles aan om de rustige aanwezigheid binnen de relatie te zijn. Mikky is in 2018 gekroond door FHM Nederland en heeft de perfecte balans gevonden tussen privé en werk. Is er iets niet naar haar zin dan stopt ze ermee en kiest ze voor een volgende uitdaging. Daarom is haar levens filosofie dan ook om te blijven leren. Het zal zeker zo zijn dat ze in haar leven veel problemen zal tegenkomen, maar met zo’n instelling zal ze weinig moeite hebben om ze te overwinnen. Mikky Kiemeney heeft geen tatoeages, heeft nog nooit gerookt en is een atheïst. Ze is bevriend met onder andere Sem Smit, vriendin van Steven Bergwijn.